Четвер, 16.05.2024, 19:02
Вітаю Вас, Гість
Головна » Архів матеріалів

         Ось і літо – довгожданна пора канікул. Весело і змістовно проводять час учні КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат», які відпочивають в Боярському санаторії «Барвінок». Нові друзі, цікаві ігри і розваги, участь у роботі гуртків і різноманітних конкурсах, екскурсії і цікаві зустрічі. Найбільш вразила дітей поїздка на кастинг «Х-фактор-2015» в студії СТБ, про що вони із захватом розповідали педагогу – організатору Остапчук Н. В., яка завітала до них з морозивом.

         Дбають в санаторії і про здоров’я наших вихованців – кисневі пінки і коктейлі, лікувальна фізкультура, масаж, прогулянки на свіжому повітрі, спортивні ігри і змагання – все це зміцнює наших дітей. 

Переглядів: 371 | Додав: Elena | Дата: 19.06.2015

            За традицією на початку червня в КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» розпочинаються ремонтні роботи. Ось і зараз працівники школи перекваліфікувались в малярів, штукатурів, теслярів, дизайнерів інтер’єрів – всі професії нам до снаги.

            В цьому році основні сили були спрямовані на відновлення приміщень початкових класів, в яких поклеїли нові шпалери, відновили підлогу та панелі, відремонтували меблі. Косметичний ремонт провели у спортзалі, майстернях, класних приміщеннях та коридорах, продовжуються роботи в спальних корпусах.

           Шкільне подвір’я зазнало неабияких змін – його прикрасили нові клумби, а також етнокуточок з вітряком і дерев’яною криничкою, які виготовив вчитель трудового навчання Лісовський Р. А. 

 

... Читати далі »

Переглядів: 455 | Додав: Elena | Дата: 11.06.2015

            Радість заповнила ранок, задзвеніла кришталевими дзвіночками, забилася птахом у грудях. Позаду шкільні будні, невивчені уроки, а попереду - найчарівніша пора - канікули! Але для когось сьогодні останній дзвінок - сумний і неповторний, останній юнацький крок перед стрибком у доросле життя.

            Хвилююча мить настала і в КЗ КОР "Боярська спеціальна загальноосваітня школа-інтернат І-ІІ ступенів", де 29 травня 2015 року останній дзвінок пролунав для випускників 10 класу.

            Привітати випускників приїхали представники Міжнародного жіночого клубу "Soroptimist", які підтримують тісний зв`язок з нашою школою майже 20 років, особливо піклуючись про дітей, позбавлених батьківського піклування.

            Сумними гітарними ак ... Читати далі »

Переглядів: 435 | Додав: Elena | Дата: 01.06.2015

            Сьогодні, 26 травня 2015 року, радісний день у житті наших маленьких школярів – учні підготовчого класу КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів», які разом з першою вчителькою Тараненко Н. В. зібралися, щоб попрощатися з найулюбленішою книжкою, найпершим другом – Букварем.

            На свято запросили мам і тат, бабусь і дідусів, щоб показати всі свої знання, які здобули в цей нелегкий рік. Першу сходинку подолано! Чорні незнайомі значки перетворилися в такі рідні і близькі слова: мама, школа, Україна.

            Але не тільки читати і писати навчились наші малюки. Їх знання перевірила і королева Математика, залишившись задоволеною їх відповідями. І навіть Баба Яга, зненацька з’явившись серед дітей, не змогла їх ввести в оману с ... Читати далі »

Переглядів: 465 | Додав: Elena | Дата: 27.05.2015

            Видавництво журналу «Стежинка» 21 травня запросило дітей КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» до національного академічного театру драми імені Лесі Українки на музичну виставу «Лист із неба». У виставі були задіяні актори дитячого християнського театру «Стежинка» а також вихованці хореографічного ансамблю «Зернятка».

            Глядачами театру стали в цей день діти з обмеженими можливостями. Затамувавши подих, дивилися вони історію про те, що життя людське – це найбільший скарб і потрібно цінувати кожну мить, робити добро і бути милосердним до всіх.

            Ми вдячні за такий подарунок, адже театральне мистецтво формує досвід моральної поведінки, засуджує негативні вчинки і заохочує до ... Читати далі »

Переглядів: 404 | Додав: Elena | Дата: 22.05.2015

            20 травня 2015 року школярі підготовчого і 1-Б класів КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» разом з класоводами Нич В.В. і Тараненко Н.В .побували на екскурсії в еколого-натуралістичному центрі Києво - Святошинського району.

            З перших хвилин перебування в центрі діти поринули в казковий світ природи: в оранжереї ознайомились з рослинами різних кліматичних зон, в живому куточку їх  вразили своїм співом різновиди папуг, підкорили спритністю і майстерністю шиншили, морські свинки, пацюки, а ніжністю – кролики.

            Але найбільше задоволення одержали діти від спілкування з кіньми. Адміністрація закладу і керівник гуртка «Юний вершник» люб`язно дозволили всім учням проїхати верхи.

   &nbs ... Читати далі »

Переглядів: 442 | Додав: Elena | Дата: 20.05.2015

            У КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» з 12 по 15 травня 2015 року пройшов Тиждень Європи. У ході цього тижня учні 9-А класу разом з вчителем історії Мазур Л.В. підготували конференцію «Європейський союз: шляхи співпраці» про історію створення ЄС та його роль у світі. Класний керівник 10-А класу Шевчук В.А. спільно із своїми підопічними здійснила віртуальну подорож країнами Європи. Десятикласники Крилов С. та  Мисюкевич П. підготували презентацію «Скарби Дрезденської галереї» і ознайомили старшокласників із шедеврами світового мистецтва.

            Не залишились осторонь і молодші школярі. Вихователь 2 групи Кривченко О.В. запросила дітей пройти стежками героїв казок Європи і провела літературну гру «Впізнай казкового героя».

         &nb ... Читати далі »

Переглядів: 403 | Додав: Elena | Дата: 14.05.2015

                6-7 травня 2015 року в КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» організовано ряд заходів, спрямованих на формування історичної пам’яті, виховання почуття патріотизму та національної гідності на прикладах мужності і звитяги захисників Батьківщини в Другій світовій війні і в наш час. Педагоги школи провели уроки мужності і виховні години на тему: «Згадаймо ті полум’яні роки», відбувся конкурс малюнків «Нам не потрібна війна!», керівники гуртків образотворчого мистецтва організували акцію «Червоний мак» і виготовили разом з дітьми 50 маків, які подарують ветеранам 9 травня у парку Перемоги.

                Урочисту лінійку, присвячену 70-й річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні та Дню пам’яті і примирення відкрила директор школи &nd ... Читати далі »

Переглядів: 422 | Додав: Elena | Дата: 07.05.2015

         В КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» у розпалі підготовка до обласного дитячого фольклорно-етнографічного фестивалю «Весна у Київській Русі», який буде проведено 16 травня 2015 року. А сьогодні, 6 травня, ми готуємо наш найяскравіший експонат – Прапор України, прикрашений нашими символами: віночком і жовто-блакитними стрічками. Головною родзинкою оздоблення стали відтиски дитячих долоньок, а головне – напис «Моя країна – Україна».

         Крім прапора на фестивалі будуть виставлені роботи наших кращих гуртківців.        

         Бажаємо вихованцям нашого закладу  достойно представити свої витвори мистецтва. Цікаво, що мальовничі українські прапори підготували учні школи і для своїх друзів із Литви та Шв ... Читати далі »

Переглядів: 405 | Додав: Elena | Дата: 06.05.2015

            29 квітня 2015 року в КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» відбулось спортивне свято «Весняні розваги», організоване вихователем 7 групи Васьковським О. О. і вчителем фізичної культури Полторацьким А. А.

         Змагання проводилось між учнями 6-10 класів. Після обрання капітанів і жеребкування під музику козацького маршу вийшли учасники команд, щоб продемонструвати свою силу, спритність, витривалість і волю до перемоги.

         Найбільше сподобались глядачам конкурс силачів, в якому переміг учень 10 класу Курганов Ілля та естафета «Спритні дівчата», де в нелегкій боротьбі переможницею стала учениця 6-А класу Глєбова Ольга. Дуже весело і завзято учасники змагань перетягували канат, їх активно підтримували схвальними вигуками та оплесками вболівальни ... Читати далі »

Переглядів: 428 | Додав: Elena | Дата: 30.04.2015

« 1 2 ... 21 22 23 24 25 26 27 »