Понеділок, 29.04.2024, 15:43
Вітаю Вас, Гість
Головна » Архів матеріалів

            Дирекція Боярського державного краєзнавчого музею 8 квітня 2015 року запросила учнів КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» відвідати виставку нашого земляка, боярчанина Андрія Коваленка, яка відкрилась в музеї в кінці березня.

            Унікальна експозиція сакрального живопису вразила всіх. Діти завмерли,  не зводячи очей з картин. Душа кожного розкрилася, мов квітка назустріч світлу, яке струменіло з полотен. А живі очі всіх образів дивилися в душу, даруючи тепло і любов.

 

 

 

... Читати далі »

Переглядів: 391 | Додав: Elena | Дата: 09.04.2015

            В цьому навчальному році в КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» почав працювати гурток «Паперове мереживо», де учні навчалися техніці квілінгу. Квілінг – це простий і дуже красивий вид рукоділля, він дозволяє під іншим кутом дивитися на звичайний папір. Вироби з паперових стрічок можна використовувати як настінні прикраси або навіть біжутерію, створювати з них різноманітні композиції для декору.

            7 квітня 2015 року гуртківці разом із вчителем Лисенко Л.П. створили тематичну композицію до Великодня. Діти прикрасили різнобарвними візерунками крашанки, перетворивши їх на витвір мистецтва.

            Робота з папером корисна тим, що добре розвиває дрібну моторику рук, вчить розрізняти кольорову гаму і поєднувати кольори гармонійно. Ця спра ... Читати далі »

Переглядів: 464 | Додав: Elena | Дата: 08.04.2015

            Виготовлення писанок – одна з найдавніших українських традицій. Існує безліч технік їх створення в сучасному писанкарстві. З однією з них, технікою декупажу, познайомила своїх вихованців керівник гуртка «Робимо своїми руками» КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» Остапчук Н.В. на відкритому занятті «Незвичайна писанка», яке відбулося 2 квітня 2015 року.

            Діти старанно вирізали фрагменти орнаментів і переносили їх на підготовлені  крашанки. Під руками маленьких майстрів розцвітали казкові квіти, розпускались соромливі вербові котики, стелився барвінок і червоніла калина. Диво народжувалось на очах і це робило дітей щасливими.

            Важко переоцінити важливість традиційної писанки у процесі виховання школярів і форму ... Читати далі »

Переглядів: 450 | Додав: Elena | Дата: 02.04.2015

            Дружніми оплесками зустрів зал вихованців 1 і 2 класу КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів», які 1 квітня 2015 року виступили із творчим звітом – інсценізацією української народної казки «Рукавичка».

            Чудові костюми, виготовлені руками педагога-організатора Остапчук Н.В. і вихователем Кривченко О.В., справжні театральні декорації, талановиті маленькі актори перенесли всіх у світ чарівної казки. Діти щиро співчували героям, раділи проявам турботи і дружби, підбадьорювали учасників.

            В нашій школі велику увагу приділяють естетичному вихованню. Здатність відчувати прекрасне, творити його – це прояви духовного життя дитини, воно тісно пов`язане з культурою народу, формує у школярів почуття приязні, товариськості, дружби.

... Читати далі »
Переглядів: 404 | Додав: Elena | Дата: 02.04.2015

            Змістовно проводять канікули учні КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів».

            Сьогодні 26 березня 2015 року вони відвідали міський еколого-натуралістичний центр, де побували в живому куточку і познайомились з його мешканцями: сімейством шиншил і морських свинок, декоративними кроликами, морськими черепахами, хвилястими папугами, хом`яками, лабораторними мишами і щурами.

            Цікаво було спостерігати за дітьми, коли вони годували кроленят на фермі центру, яка так і називається «Фермочка» заздалегідь приготованою морквою. Велика мама-кролиха без вагань дозволила потримати на руках своїх пухнастих дитинчат.

            Море емоцій молоді натуралісти отримали на занятті гуртка «Юний вершник». Во ... Читати далі »

Переглядів: 436 | Додав: Elena | Дата: 27.03.2015

  1.  Дата  оприлюднення та номер оголошення про проведення процедури      закупівлі, розміщеного на веб-порталі Уповноваженого органу з питань закупівель: 10.02.2015,№042805, «ВДЗ»№ 188(10.02.2015) від 10.02.2015.
  2.      Договір про закупівлю.
    1. Номер договору: №353/15
    2. Дата укладення договору:25.02.2015р

3.Замовник.

3.1. Найменування: Комунальний заклад Київської Обласної Ради

« Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів».

     3.2. Код за ЄДРПОУ:   22205047

     3.3. Місцезнаходження:  08150, Київська обл.., Києво-Святошинський              &n ... Читати далі »

Переглядів: 578 | Додав: Elena | Дата: 27.03.2015

                                                  «Кого люблять діти, той ще не зовсім поганий чоловік»

                                                                                                                  Т.Шевченко

            Сьогодні 18 березня 2015 року учні КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» відвідали меморіальний музей-  хату, що знаходиться на вулиці Вишгородській у місті Києві на мальовничій околиці – Пріорц ... Читати далі »

Переглядів: 385 | Додав: Elena | Дата: 19.03.2015

            Червоновуха черепаха, шиншила, свинохвостий макак, папуги: ара, какаду, жако, амазони, корели – все це екзотичні тварини, які не характерні для нашого регіону. І тому 17 березня 2015 року учням КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» наші друзі – волонтери з Міжнародного жіночого клубу «Soroptimist» організували поїздку до Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді у місті Києві, де діти мали змогу роздивитися незвичайне зблизька.

            Школярі з цікавістю спостерігали за поведінкою папуги ара, який гучно кричав,  радіючи приходу гостей. Також працівники зоокуточка дозволили юним натуралістам взяти в руки сухопутну черепаху і погладити карликового кролика, поближче побачити мадагаскарс ... Читати далі »

Переглядів: 380 | Додав: Elena | Дата: 19.03.2015

            Чудового ранку 12 березня 2015 року учні КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» на комфортабельному автобусі вирушили в місто Київ до Києво – Печерської Лаври на майстер-клас «Писаночка» в музей декоративно – вжиткового мистецтва.

            Діти під керівництвом досвідчених писанкарок вчилися створювати із звичайних яєць маленькі шедеври. Кожен наносив свій неповторний візерунок: під писачком народжувались фантастичні риби, квіти, плоди. Старанно і натхненно виписували юні писанкарі свої витвори.

            Після майстер-класу відбулась екскурсія. Вихованцям розповіли про історію писанкарства і показали колекцію писанок, яка налічує понад 4000 експонатів. Це одне з найстаріших і найчисельніших  зібрань в Україні. Окрасою експозиції муз ... Читати далі »

Переглядів: 438 | Додав: Elena | Дата: 13.03.2015

            І знову – березень… І знову линуть до нас думи геніального українського поета. У цей весняний час ми звертаємося до постаті Тараса Шевченка і дякуємо Всевишньому, що подарував нашому народу такого Пророка.

            Вже стало доброю традицією КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» вшановувати пам`ять Кобзаря щорічним конкурсом читців – декламаторів, знавців творчості Т.Шевченка. Учні заново відкривали знайомі рядки поета, переосмислювали прочитане, щоб знайти відповідь на питання сучасної людини.

            У залі лунала чарівна музика, а з уст читців звучала лірична поезія Кобзаря. До уваги учасників  була представлена книжкова виставка «Тарасове слово живе у віках».

         &nbs ... Читати далі »

Переглядів: 455 | Додав: Elena | Дата: 13.03.2015

« 1 2 ... 23 24 25 26 27 »