Вівторок, 23.04.2024, 15:09
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Січень » 25 » Бережи своє здоров`я
09:32
Бережи своє здоров`я

            Зима -  прекрасна пора року, період соціальної активності школярів. Але з приходом холодів збільшується імовірність захворювання на грип та ГРВІ. Дієвим засобом протидії захворюванню є його профілактика.

            З цією метою у КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа- інтернат І-ІІ ступенів» з 18 січня 2016 року розпочався тиждень «Бережи своє здоров`я».

            19 січня цікаво пройшла зустріч зі шкільним медичним працівником Клименко В.П., яка розповіла про інфекційні та вірусні захворювання і методи їх профілактики. Особливу увагу Валентина Прохорівна звернула на небезпеку самолікування.

            Старшокласники взяли участь у конкурсі малюнків «Профілактика грипу», а також оформили «Куточок здоров`я», де розмістили інформацію про застудні захворювання та грип.

            Учнівське самоврядування випустило санітарний бюлетень. Школярі 5-10 класів написали диктанти на профілактичну тематику.

            А завершився тиждень спортивними розвагами, адже важливу роль у боротьбі з недугами відіграє гарний настрій та позитивні емоції.

Переглядів: 361 | Додав: Elena | Рейтинг: 0.0/0