П`ятниця, 26.04.2024, 19:34
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Жовтень » 02

            Весна і літо…як швидко вони спливають. І ось тихою ходою підступає осіння пора.

            Сьогодні 01 жовтня 2015 року, в Міжнародний день громадян похилого віку,  родина КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» радо зустріла дорогих людей, невтомних трудівників-ветеранів: Холодну В.М., Полторацького А.А., Лахтадир Л.Л., Чичирко М.І., Лисенко Л.П., які не один десяток років присвятили дітям нашого інтернату.

            Гості зіграли партію в шахи з учнями та передали свій досвід молодому поколінню.

            В затишній домашній атмосфері, за філіжанкою кави, дорогі нам люди згадали кращі роки свого життя та відчули себе потрібними .

        &n ... Читати далі »

Переглядів: 454 | Додав: Elena | Дата: 02.10.2015

            Останні кілька років слово «Майдан» в українців асоціюється із боротьбою за свободу, героїзмом, вірою в перемогу над фашизмом і сепаратизмом.

            30 вересня 2015 року вихованці V групи КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» відвідали Майдан Незалежності, щоб вшанувати героїв Небесної Сотні.

            Учні поклали квіти та запалили свічки пам`яті борцям за незалежність своєї держави. Атмосфера Майдану передалася всім та переповнила юні серця почуттям гордості та любові до свого народу.

            Враженнями від побаченого вони поділилися з друзями та переконали однолітків, що виростуть справжніми патріотами України.

           ... Читати далі »

Переглядів: 424 | Додав: Elena | Дата: 02.10.2015

            Виконуючи доручення Київської обласної державної адміністрації від  10 вересня 2015 року «Про проведення у Київській області осіннього місячника благоустрою населених пунктів» адміністрація та учнівський комітет КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» розробили план заходів з благоустрою території школи та мікрорайону навколо навчального закладу.

            Найбільший інтерес у дітей викликало впорядкування братської могили полеглих євреїв у роки Вітчизняної війни та пам`ятника М.Роженку, які знаходяться у місті Боярка. Також прибрали шкільну територію та провели акцію - флешмоб «Чисті береги».

 Заключним етапом роботи стало створення учнями старших класів проекту «Друге життя побутових виробів».  Презентація проекту мала також за мету познайомити дітей з професіями, що ... Читати далі »

Переглядів: 423 | Додав: Elena | Дата: 02.10.2015