Четвер, 25.04.2024, 05:11
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Жовтень » 15

           

            15 жовтня 2015 року вихованці КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» переглянули фільм «16 днів Революції на граніті».

            З фільму діти дізналися про те, що в 1990 році з 2 по 16 жовтня українськими студентами були організовані широкомасштабні акції протесту. Основною подією стало довгострокове голодування учасників на Жовтневій площі (сьогодні Майдан Незалежності) у Києві.

 

            Головними вимогами студентів були вибори на багатопартійній основі, закон про референдум, проходження служби українських громадян лише на території своєї країни, побудова суве ... Читати далі »

Переглядів: 384 | Додав: Elena | Дата: 15.10.2015

            14 жовтня в Україні відзначається одне з найбільш шанованих свят – Покрова Пресвятої Богородиці, яке співпадає з Днем українського козацтва.

            Для нас, українців, це свято християнське і національне, воно символізує зв'язок поколінь, невмирущість героїчних традицій нашого народу.

            13 жовтня в КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» вихователем VІ групи Михайлечко М.М. була проведена виховна година «Свята Покровонько, козацькая мати…»

            Під час виступу школярі згадали героїчні події далекої епохи, з якої походить коріння національного українського свята.

            ... Читати далі »

Переглядів: 382 | Додав: Elena | Дата: 15.10.2015