Субота, 27.04.2024, 04:04
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Травень » 1 » 30-ій річниці Чорнобильської катастрофи присвячується…
20:20
30-ій річниці Чорнобильської катастрофи присвячується…

          26 квітня 1986 року.  Ця дата навіки записана в історію людства чорними літерами. Катастрофа, з якою не зрівняється жодна відома до цих пір.

          З нагоди відзначення сумної для історії України дати – Дня Чорнобильської трагедії та з метою формування  розвитку патріотичного і екологічного виховання учнів у КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа- інтернат І- ІІ ступенів» 25 квітня 2016 року    проведено виховний захід «Тривожні дзвони Чорнобиля», де мова йшла про події тридцятирічної давнини, про наслідки аварії на ЧАЕС.

 Захід супроводжувався переглядом слайдів, спогадами очевидців. Вихователь Терзієва Н.О. згадала часи евакуації дітей, в якій вона брала участь. Вчитель музики Кушніренко В.В. виконав пісню «На Чорнобиль журавлі летіли» та поділився спогадами про рідний край, який йому довелося залишити.                                                                 

Присутні   хвилиною мовчання  вшанували пам'ять загиблих героїв.

         Наш земний уклін, довічна вдячність усім тим, хто, ризикуючи своїм здоров'ям і життям, брав участь у ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, відроджував і продовжує відроджувати до нового життя обпалену радіацією землю. Священна пам'ять про всенародний подвиг ніколи не зітреться з історії людської, не згасне у віках.

Переглядів: 393 | Додав: Elena | Рейтинг: 0.0/0