Субота, 20.04.2024, 17:10
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Травень » 19

Вишиванка — це символ здоров'я та краси, щасливої долі й родової пам'яті, порядності й чесності, любові та святковості; крім того, вишиванка – це ще й оберіг…

Наш народ ставився до вишиванок як до святині. Вони передавалися з покоління в покоління, з роду в рід, береглися як реліквії.  

19 травня 2016 року в КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» відзначали  День вишиванки.

          Цього дня вся школа прийшла в національному вбранні. Колоритність та самобутність кожної вишиванки милували око та тішили своєю неповторністю. Справжній сплеск патріотизму охопив кожного з нас.

            На уроках діти мали змогу дізнатися ще багато цікавого про українську народну  вишивку, переглянувши презентацію &l ... Читати далі »

Переглядів: 365 | Додав: Elena | Дата: 19.05.2016

            Хлопці нашого класу мріють стати пілотами. Змалечку марять небом, висотою і хочуть пов`язати свою майбутню професію з літаками.

            Тому 18 травня 2016 року в День музеїв юнаки 8-А класу КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» разом із класним керівником Богдан А.І., відвідали Державний музей авіації України в місті Києві – найбільший в Україні музей технічного профілю. За кількістю дослідних і одиничних бортів він є шостим у світі.

            У музеї діти побачили перший дослідний Іл-86, перший серійний Іл-18, а також перший серійний Ту-104.

            Під час екскурсії школярі оглянули понад 70 експонатів: гелікоптерів, ракетоносців, винищувачів, навча ... Читати далі »

Переглядів: 342 | Додав: Elena | Дата: 19.05.2016

З метою залучення дітей до оволодіння навичками безпечної поведінки на вулицях та дорогах,  впровадження різноманітних методів навчання дорожній грамоті та проведення роботи, спрямованої на профілактику дорожньо - транспортних пригод в КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» з 12 по 18 травня 2016 року проведено «Тиждень безпеки дорожнього руху».

Протягом Тижня були організовані цікаві та змістовні заходи:  урок- подорож «Школа безпеки», усний журнал «Увага, потяг!»,  рольові ігри «Твій друг – безпечний рух» та « Безпека руху велосипедиста»,  круглий стіл «Безпека на залізниці та правила безпеки для пішоходів поблизу залізничних колій».

Родзинкою тижня став відкритий виховний захід для молодших школярів «Подорож у країну Дорожніх знаків», який провела вихователь ІІ групи Микитюк Тетяна Леонідівна. Юні інспектори&n ... Читати далі »

Переглядів: 372 | Додав: Elena | Дата: 19.05.2016