П`ятниця, 26.04.2024, 23:54
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Травень » 19 » Тиждень безпеки дорожнього руху
22:34
Тиждень безпеки дорожнього руху

З метою залучення дітей до оволодіння навичками безпечної поведінки на вулицях та дорогах,  впровадження різноманітних методів навчання дорожній грамоті та проведення роботи, спрямованої на профілактику дорожньо - транспортних пригод в КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» з 12 по 18 травня 2016 року проведено «Тиждень безпеки дорожнього руху».

Протягом Тижня були організовані цікаві та змістовні заходи:  урок- подорож «Школа безпеки», усний журнал «Увага, потяг!»,  рольові ігри «Твій друг – безпечний рух» та « Безпека руху велосипедиста»,  круглий стіл «Безпека на залізниці та правила безпеки для пішоходів поблизу залізничних колій».

Родзинкою тижня став відкритий виховний захід для молодших школярів «Подорож у країну Дорожніх знаків», який провела вихователь ІІ групи Микитюк Тетяна Леонідівна. Юні інспектори  руху з задоволенням розповідали про правила для пішоходів  та важливість їх дотримання, а на прикладі Легковажного Кота дітвора ще раз переконалася в цьому. Також учасники дійства, відгадуючи загадки звільняли жителів країни дорожніх знаків з полону Поміхи - Неуміхи  та грали в різні тематичні ігри.

Напередодні свята класовод 2-Б класу Нич Володимира Володимирівна провела практичні заняття з надання домедичної допомоги постраждалим внаслідок дорожньо-транспортних пригод.

Такі заходи допомагають виховувати культуру поведінки школярів на вулицях міста та села, стають фундаментом для бережного ставлення до власного життя і здоров’я, є запорукою впевненості для педагогів школи, які щоразу інструктують вихованців закладу, відпускаючи їх на літні канікули.

Переглядів: 373 | Додав: Elena | Рейтинг: 0.0/0