Субота, 27.04.2024, 01:17
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Травень » 01

Переглядів: 370 | Додав: Elena | Дата: 01.05.2016

            Разом з першими теплими променями сонця нарешті завітала справжня весна. Погодьтесь, що всидіти в таку погоду вдома неможливо.

            От і учні 9 та 10 класів КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» вирішили урізноманітнити вільний час та разом з класними керівниками відвідати виставку писанок, що нині проходить на Софіївській площі в Києві.

            Учні були вражені масштабністю, майстерністю та креативністю писанкарів. А ви хотіли б, щоб на вашому столі були писанки із зображеннями космосу, тварин, петриківського розпису, квітів, пейзажами старих міст?

            Кожен з учнів обрав найгарнішу, на його погляд, писанку та сфотографувався з нею.

... Читати далі »

Переглядів: 334 | Додав: Elena | Дата: 01.05.2016

            З метою виховання любові до друкованого слова і рідної мови, розвитку техніки читання, дбайливого ставлення до книги з 22 по 26 квітня 2016 року в КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» проводився Тиждень дитячої та юнацької книги.

            Програмою Тижня було передбачено багато змістовних заходів, щоб зацікавити школярів чарівним світом книги, якому безліч див, таємниць і пригод., надихнути їх на читацьку працю.

            В рамках Тижня було проведено рейд-перевірку «Підручники у твоєму портфелі», конкурс «Оригінальна книжкова закладка». Учні старших класів організували книжкову лікарню, де ремонтували занедбані невдячними руками книжки.

            Серед ... Читати далі »

Переглядів: 380 | Додав: Elena | Дата: 01.05.2016

            26 квітня 2016 року минає 30 років від того дня, коли Україну спіткала страшна трагедія – вибух на Чорнобильській АЕС.

            Першими, хто вступив у боротьбу з атомною стихією, взяв на себе жар полум`я і смертоносне дихання реактора, були пожежники. Ціною неймовірних зусиль вони зупинили ядерну біду.

            Щоб краще дізнатися про благородну професію пожежника, вчитель фізики Жила В.П. та вихователь Терзієва Н.О. організували для учнів старших класів КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» цікаву екскурсію у частину №51 ДПРП міста Боярки.

            Діти ознайомилися з пожежно-рятувальною технікою і обладнанням, яке використовується під час гасіння пожеж та подолання рі ... Читати далі »

Переглядів: 355 | Додав: Elena | Дата: 01.05.2016

          26 квітня 1986 року.  Ця дата навіки записана в історію людства чорними літерами. Катастрофа, з якою не зрівняється жодна відома до цих пір.

          З нагоди відзначення сумної для історії України дати – Дня Чорнобильської трагедії та з метою формування  розвитку патріотичного і екологічного виховання учнів у КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа- інтернат І- ІІ ступенів» 25 квітня 2016 року    проведено виховний захід «Тривожні дзвони Чорнобиля», де мова йшла про події тридцятирічної давнини, про наслідки аварії на ЧАЕС.

 Захід супроводжувався переглядом слайдів, спогадами очевидців. Вихователь Терзієва Н.О. згадала часи евакуації дітей, в якій вона брала участь. Вчитель музики Кушніренко В.В. виконав пісню «На Чорнобиль журавлі летіли» та поділився спогадами про рідний край, який йо ... Читати далі »

Переглядів: 392 | Додав: Elena | Дата: 01.05.2016