Вівторок, 23.04.2024, 13:07
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Травень » 1 » Дім без книги – день без сонця
20:36
Дім без книги – день без сонця

            З метою виховання любові до друкованого слова і рідної мови, розвитку техніки читання, дбайливого ставлення до книги з 22 по 26 квітня 2016 року в КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» проводився Тиждень дитячої та юнацької книги.

            Програмою Тижня було передбачено багато змістовних заходів, щоб зацікавити школярів чарівним світом книги, якому безліч див, таємниць і пригод., надихнути їх на читацьку працю.

            В рамках Тижня було проведено рейд-перевірку «Підручники у твоєму портфелі», конкурс «Оригінальна книжкова закладка». Учні старших класів організували книжкову лікарню, де ремонтували занедбані невдячними руками книжки.

            Серед молодших школярів був організований конкурс на кращий малюнок до улюбленої казки.

            Бібліотечну годину провели вихователі І і ІІІ груп Зепс В.А. і Кривченко О.В., де в цікавій, доступній формі розповіли про виникнення та шлях книги до  сьогоднішнього читача.

            В бібліотеці діти оглянули книжкову виставку «Казка – до мудрості кладка», взяли участь у грі-вікторині «Чарівна торбинка» та подивились сценку з української народної казки «Курочка - ряба», яку підготували для них учні 3-А класу Атаманенко Богдан і Давиденко Маша.

            Найактивніші учасники тижня були відзначені на загальношкільній лінійці.

Переглядів: 380 | Додав: Elena | Рейтинг: 0.0/0