П`ятниця, 19.04.2024, 10:03
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Травень » 16

          16 травня 2016року  працівники лінійного відділу станції Боярка  разом з інженером служби  учбово- методичного центру «Вагон охорони праці»  Роіком  Юрієм Анатолійовичем організували та провели зі школярами  КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат   І-ІІ ступенів» дуже цікаву та змістовну лекцію-бесіду щодо правил поведінки на об’єктах залізниці. Такі зустрічі є важливими, адже наша школа знаходиться у безпосередній близькості до залізниці.

         Родзинкою стало те, що відбулася вона не в стінах учбового закладу, а в спеціально облаштованому «Вагоні охорони праці».  Педагогів закладу та залізничників об’єднала спільна мета – безпека дітей на залізниці.

        Юрій Анат ... Читати далі »

Переглядів: 380 | Додав: Elena | Дата: 16.05.2016

                                       Профорієнтація – це важливо

            12 травня 2016 року випускники КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» відвідали Боярську швейну фабрику «Рута».

            Головний інженер фабрики Скора Віра Іванівна радо зустріла старшокласників, а головний механік Матченко Олександр Васильович із задоволенням ознайомив «потенційних працівників» з усіма цехами та процесами виробництва.

            Екскурсія до швейної фабрики була запланована заздалегідь і, готуючись до неї, ... Читати далі »

Переглядів: 386 | Додав: Elena | Дата: 16.05.2016