П`ятниця, 26.04.2024, 12:58
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Травень » 16 » Профорієнтація – це важливо
22:41
Профорієнтація – це важливо

                                       Профорієнтація – це важливо

            12 травня 2016 року випускники КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» відвідали Боярську швейну фабрику «Рута».

            Головний інженер фабрики Скора Віра Іванівна радо зустріла старшокласників, а головний механік Матченко Олександр Васильович із задоволенням ознайомив «потенційних працівників» з усіма цехами та процесами виробництва.

            Екскурсія до швейної фабрики була запланована заздалегідь і, готуючись до неї, діти виготовили для робітників швейного цеху невеличкі сувеніри – ляльки-мотанки. Натомість вдячні господарі наділили винахідливих гуртківців різнокольоровими клаптиками, які і використовуються для створення ляльок.

            Школярі провели на виробництві чимало часу. Вони відвідали 6 цехів та ознайомилися майже з усіма процесами та професіями фабрики. Найбільше вразило дітей те, що конструювання виробів та деталей одягу комп`ютеризоване, і лекала кресляться і вирізаються за допомогою комп`ютерної програми.

            Метою таких екскурсій є те, що випускники школи можуть більше дізнатися про різні професії та визначитися з подальшим своїм вибором.

Переглядів: 387 | Додав: Elena | Рейтинг: 0.0/0