П`ятниця, 19.04.2024, 18:44
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Травень » 16 » Безпека дітей на залізниці
23:07
Безпека дітей на залізниці

          16 травня 2016року  працівники лінійного відділу станції Боярка  разом з інженером служби  учбово- методичного центру «Вагон охорони праці»  Роіком  Юрієм Анатолійовичем організували та провели зі школярами  КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат   І-ІІ ступенів» дуже цікаву та змістовну лекцію-бесіду щодо правил поведінки на об’єктах залізниці. Такі зустрічі є важливими, адже наша школа знаходиться у безпосередній близькості до залізниці.

         Родзинкою стало те, що відбулася вона не в стінах учбового закладу, а в спеціально облаштованому «Вагоні охорони праці».  Педагогів закладу та залізничників об’єднала спільна мета – безпека дітей на залізниці.

        Юрій Анатолійович розповів школярам, що деякі діти, порушуючи правила поведінки на залізничних коліях наражають себе та оточуючих на небезпеку. Демонструючи тематичний фільм, наводив приклади недотримання дітьми  безпеки на залізниці, яке приводить до травмування , іноді, навіть, смертельного. Залізничники  застерегли  дітей, аби вони  не переходили  залізницю в неустановленному  місці  та  ні в якому  разі не лізли попід  вагони.

      Учні переконались, що необхідно берегти власне життя і здоров'я, суворо дотримуючись правил безпеки на залізничному транспорті, також щиро подякували організатору зустрічі, начальнику лінійного відділу  станції Боярка Гончаренку  Ігорю   Олеговичу, за змістовний і корисний урок.


Переглядів: 381 | Додав: Elena | Рейтинг: 0.0/0