П`ятниця, 19.04.2024, 04:04
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2015 » Жовтень » 7 » Мотивація дитини – шлях до її успіху
09:10
Мотивація дитини – шлях до її успіху

            Старанність та праця потребують гідної відзнаки. Дійсно, вміння і бажання трудитися облагороджує, прославляє і окрилює. І неважливо, чим ми займаємося, який вид діяльності обрали для себе, головне, щоб наша робота приносила користь оточуючим і задоволення нам самим.

            06 жовтня 2015 року на ганку КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» під бурхливі оплески школярів нагороджували цінними подарунками найактивніших учасників та переможців конкурсів.

            Були підведені підсумки епістолярного конкурсу «Напиши листа бабусі», в якому виборола гідну перемогу учениця 7-А класу Стоколяс Карина, друге місце поділили між собою учень 9-А класу Черненко Артем     та учениця 7-А класу Глєбова Ольга, почесне третє місце дісталося учениці    5-А класу Фіалко Антоніні. Також не залишились без уваги юні художники, які взяли участь у створенні шкільних стіннівок до Дня учителя, а саме: перше місце посіли учні V групи, друге місце розділили між собою вихованці І та ІІ групи, а третє – юні дизайнери І групи.

            Бажаємо нашим талановитим митцям подальшої творчої наснаги на нові звершення. Нехай їхні молоді серця не втомлюються творити прекрасне.

Переглядів: 382 | Додав: Elena | Рейтинг: 0.0/0