Четвер, 25.04.2024, 23:14
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Травень » 23 » Прощавай, Букварику
08:33
Прощавай, Букварику

            Наближається до закінчення навчальний рік.

Традиційне шкільне свято – cвято Букваря в КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» для підготовчого класу відбулося 20 травня 2016 року.  Це важлива подія для наймолодших школярів, адже діти  прощаються зі своїм першим і головним підручником — Буквариком.

 До цього свята дітки старанно готувалися. Вони показували, чому вони навчилися та представляли веселу Абетку. Багато діти розповідали, як вони Буквар вивчали, а скільки веселих пісень заспівали!

На свято до дітвори завітав у гості сам Букварик, а ще – Незнайко. Наймолодші вихованці нашої школи  разом із Буквариком та першою вчителькою Івановою Світланою Харитонівною пояснили Незнайкові важливість навчання грамоті: письму та читанню.

Веселим і щасливим видався цей день для наших наймолодших школярів. А за старанність та артистизм вони були нагороджені «цінними» призами – м`якими іграшками та машинками.

Такі шкільні заходи допомагають навчити дітей виразно декламувати вірші, формувати інтерес до читання. Розвивати акторські здібності, уяву, вміння фантазувати.  А ще виховувати в дітях любов до книги, дружні стосунки, родинні почуття.

Переглядів: 381 | Додав: Elena | Рейтинг: 0.0/0