Четвер, 25.04.2024, 16:59
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Травень » 6 » Волю не дають, а здобувають
08:57
Волю не дають, а здобувають

         

         Щороку в травні ми відзначаємо День пам`яті і примирення - День Перемоги.

         День пам’яті полеглих у  Другій Світовій війні - це лише часточка великої данини пошани полеглим і живим ветеранам, які своєю кров’ю відстояли нашу свободу. Мало залишилось учасників тих подій, але всі ми щиро вдячні їм.

         Війна нагадує про себе тисячами обелісків і братських могил. Вони святиня нашої пам’яті. 

         5 травня 2016 року в КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» по-особливому вшанували пам`ять захисників нашої рідної Батьківщини. Цього дня відбулася урочиста лінійка, на якій дорослі і діти поклонилися Героям, що боронили нашу землю у часи Другої Світової війни. Кожен учасник заходу приколов на груди червону квітку пам`яті, виготовлену власноруч. Старшокласники поклали бузковий букет до обеліску поблизу школи. А наймолодші школярки, учениці 2-А класу, порадували всіх присутніх флешмобом «Мак пам`яті».

         Україна! За її мир і спокій полягли мільйони. Але війна не обійшла нашу державу тепер. Два роки тому ми з вами не знали дуже багатьох слів пов’язаних з війною, тепер же мирне небо опалене полум’ям війни.
Два роки тому ми не особливо звертали увагу на слова «Слава Україні - Героям  Слава!», а тепер вони набули нового святого змісту.
         Війні не бути. Нехай панує мир! І ми про це подбаємо.

         Ніхто не забутий, ніщо не забуте.

Переглядів: 446 | Додав: Elena | Рейтинг: 0.0/0