П`ятниця, 29.03.2024, 04:08
Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Травень » 25 » Зробити дитину щасливою
21:02
Зробити дитину щасливою

            Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.

            І тому напередодні такого прекрасного свята 25 травня 2016 рокув КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» завітали наші давні друзі – волонтери громадської організації «Живи» з виставою «Таємниця справжньої любові».

            Щастю дітей не було меж. Яскраві костюми артистів, невимушене спілкування з малечою, ігри та вистава зробили по-справжньому щасливими вихованців нашого закладу. Веселі та завзяті персонажі цього дійства тримали дітвору у полоні казки. А справжня фея Радигіна Марина разом зі своїми друзями наділила усіх присутніх школярів чарівними гостинцями.

            У малечі не повинно бути нещасливого дитинства, і за це маємо відповідати ми, дорослі, тому турбота про дітей, захист їхніх прав повинен стати одним з найголовніших наших обов'язків.

            Закликаємо усіх сьогодні й кожного наступного дня зігрівати теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднувати зусилля заради майбутнього, і тоді маленькі громадяни виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю України.

Переглядів: 399 | Додав: Elena | Рейтинг: 0.0/0