Неділя, 19.05.2024, 11:21
Вітаю Вас, Гість
Головна » Архів матеріалів

Ще не встигли  прийти свята, як скоро вони відійдуть. Як співається в коляді: «А той третій празник – Святе Водохреща». Хрещення Господнє — третє і завершальне велике свято різдвяно-новорічного циклу, яке в народі має назву Йордан. Саме на Водохреща у великих містах і невеличких селах святять воду, а опісля люди йдуть на ополонку, ставок чи річку і занурюються в крижану воду, наслідуючи приклад Месії. Також цей день вважається останнім днем коляди.

Саме цього дня учні 1-А класу КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» разом із вчителем Метіль М.М. та педагогом-організатором Остапчук Н.В. завітали до давніх друзів школи – працівників Боярської лісової дослідної станції та привітали їх з із великим святом Водохреща . Маленькі школярики співали колядки і дикламували вірші, а натомість отримали щедрі подарунки.

Важливо переда ... Читати далі »

Переглядів: 329 | Додав: Elena | Дата: 20.01.2017

            З давніх-давен українці зимові свята закінчували на Водохреща веселими розвагами та гуляннями. Ось і в КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» 18 січня 2017 року відбулася зимова спартакіада для молодших класів «Ой, весела в нас зима».

            В післяурочний час вихователі І - ІV груп Татаренко О.В., Зепс В.А., Чичирко М.І., Кривченко О.В. разом із вчителем фізичної культури Полторацьким А.А. та педагогом-організатором Остапчук Н.В. розпочали веселі зимові ігри та розваги на свіжому повітрі. Діти із захопленням каталися на лижах та брали участь у різноманітних естафетах. Прикладом для них були вихователі.

            Переможців і переможених не було. А нагородою для учасників стали рум`янці на щічках, веселий настрій, щирий сміх, що є запорукою міцного здор ... Читати далі »

Переглядів: 340 | Додав: Elena | Дата: 19.01.2017

І знов Різдво… Багато століть тому, у небесах спалахнула Вифлеємська зоря, що віщувала прихід у світ любові, чистоти, віри й надії. Щороку відблиск цієї зірки запалює в будинках різдвяні свічі. В чистому голосі молитви, що летить угору, прозорий дзвін будить в наших серцях віру у добро та любов.

І знов Різдво… Діти КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» радо зустрічають численних гостей, що спішать привітати вихованців закладу з найулюбленішим святом усього християнського світу – Різдвом Христовим.

17 січня 2017 року до школи завітали учасники благодійної організації «Живи» з виставою «Різдвяна історія», щоб іще раз подарувати дітворі казкові хвилини новоріччя: піднесений настрій та дитячі веселощі. А ще наші давні друзі влаштували школярам цілу низку розваг з конкурсами і танцями. В кінці зустрічі кожна дитина отримала подарунок.

Дякуємо нашим гостям за свято.

... Читати далі »

Переглядів: 269 | Додав: Elena | Дата: 18.01.2017

Продовжуючи себе у своїх дітях, ми творимо не тільки людину. Ми творимо час. Дух часу, взаємини між людьми, – все це залежить від того, які ми з вами, від того, яка школа, що їй народ довірив своє майбутнє.
 Для всебічного гармонійного розвитку учні повинні не тільки навчатися але й займатися улюбленими справами в післяурочний час. Для цього в КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» створені різноманітні форми позакласної роботи.

На гуртку «Робимо своїми руками» (керівник Остапчук Н.В.) юні митці освоюють різні техніки виготовлення сувенірів, що сприяє залученню школярів до народних традицій і художньої культури українського народу. В процесі творчої діяльності діти розвивають дрібну моторику пальців рук та створюють чудові вироби з тканини. ... Читати далі »

Переглядів: 519 | Додав: Elena | Дата: 15.01.2017

ЗАТВЕРДЖЕНО Наказ Міністерства 
економічного розвитку і торгівлі 
України 15.09.2014 № 1106 

 

ЗВІТ про виконання договору

1. 1. Дата оприлюднення та номер оголошення про проведення процедури закупівлі, розміщеного на веб-порталі Уповноваженого органу з питань закупівель:  01.02.2016, №025163, ВДЗ №20(01.02.2016) від 01.02.2016. 
2.Договір про закупівлю: 
2.1.Номер договору:  373/16. 
2.2.Дата укладання договору:  22.02.2016 року. 
2.3.Сума, визначена в договорі про закупівлю:  546700,00 грн. (П’ятсот сорок шість тисяч сімсот грн. 00 коп.) з ПДВ. 
3.Замовник: 
3.1.Найменування:  Комунальний заклад Київської обласної Ради «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів». 
3.2. Код за ЄДРПОУ: &nbs ... Читати далі »

Переглядів: 414 | Додав: Elena | Дата: 30.12.2016

Наприківці грудня всі школярі КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» мають змогу відсвяткувати Новий рік. Кожна вікова група готує своє своєрідне свято.

Найменші вихованці з величезним захопленням готувалися до проведення новорічного ранку «Ялинка в гості завітала до малят». Веселі пісні, таночки та ігри  згуртували дітей. Головні герої Бабуся Ягуся, Кощійчик,  лісові звірята та Сніговик розважали всіх присутніх, а Дід Мороз та Снігуронька принесли довгождані подарунки.

         Напередодні ранку для молодших школярів відбулася  новорічна вечоринка для старшокласників. Учні показали інсценізовану казку «Принцеса-вередуля», підготували безліч веселих конкурсів та розваг.

  Яскравості та святковості цим заходам надали гарно вбрана зала з обов'язковим атрибутом - новорічною ялинкою та красиві, яскраві костюми дітей, які відп ... Читати далі »

Переглядів: 290 | Додав: Elena | Дата: 29.12.2016

Переглядів: 474 | Додав: Elena | Дата: 28.12.2016

             Незабаром Новий рік. Всі в передчутті свята. Кожен хоче зустріти цей день у прибраній оселі. Тому учні КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» прикрасили своє класні кімнати новорічними гірляндами, сніжинками та вогниками. А окрасою класних кабінетів стали новорічні композиції, які діти виготовили своїми руками разом із вихователями, вчителями та керівниками гуртків.

... Читати далі »

Переглядів: 398 | Додав: Elena | Дата: 28.12.2016

                                                                                                                                                                                                                                                           Затверджений наказ Міністерства економічного розвітку
... Читати далі »

Переглядів: 373 | Додав: Elena | Дата: 27.12.2016

         Майже цілий рік усі ми – й дорослі, й малята з нетерпінням очікували зимового свята.

Хто не знає святого Миколая? Малий і старий знає про нього. Весь християнський світ вважає його за великого угодника Божого, який допомагає бідним, творить чудеса для нужденних.. Неможливо описати очікування кожної дитини, щоб побачити його з ангелами і дарунками.

Вже третій день поспіль в КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» відзначають  улюблене свято всіх українських дітей – День Святого Миколая. Вихованці школи перетворившись на зірочок та ангелів навчають численних друзів, що завітали в гості , як не піддатись спокусливим обіцянкам Баби Яги та її помічника – чорта. А щедрі дорослі обдаровують дітлахів «миколайчиками»

День Святого Миколая – це особливе свято для дитини. Адже попри наявність подарунків, дитина починає вірити у чудеса. Отож, наслідуймо ... Читати далі »

Переглядів: 314 | Додав: Elena | Дата: 21.12.2016

« 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 26 27 »