Понеділок, 06.05.2024, 09:33
Вітаю Вас, Гість
Головна » Архів матеріалів

Затверджений наказ Міністерства економічного розвітку
 і  торгівлі  України  15.09.14р.№1106

 

Зміни до додатку річного плану  закупівль на 2017 
КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» 22205047
 

... Читати далі »
Переглядів: 329 | Додав: Elena | Дата: 16.02.2017

Мабуть, немає кращого періоду в житті людини, як дитинство. Дитинство - щаслива пора. Це безтурботний час, коли ми пізнаємо світ з допомогою батьків, учителів, друзів. І хоча дитинство пролітає дуже швидко, воно все-таки дуже цікаве, яскраве і веселе. Це незабутня пора, пора мрій, щирої радості і дорослішання.
14 лютого 2017 року в КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» відбулася вечоринка до Дня святого Валентина. Свято влаштували активні учасники учнівського самоврядування на чолі з президентом школи Гусаком Миколою. В різноманітних конкурсах, іграх та танцях брали участь не тільки вихованці нашого закладу, а й вихователі та вчителі. Діти гарно розважились, а дорослі пораділи за них та отримали величезний позитивний заряд. Навіть кицька Муся сьогодні не залишилась без уваги. За участь у конкурсах дітвора отримала м`які іграшки та солодощі.
Щастя наших дітей - найголовніше завдання педагогічного колективу школи. Шлях до йог ... Читати далі »

Переглядів: 457 | Додав: Elena | Дата: 15.02.2017

Професійна орієнтація підростаючого покоління є одним із важливих напрямків діяльності  КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів». Даний напрямок роботи включає в себе різнопланові заходи, як то екскурсії на підприємства та в навчальні заклади, профорієнтаційні майстер-класи та тренінги, індивідуальні консультації та проведення тестування з  метою виявлення нахилів до тієї чи іншої професійної діяльності. Також учні середніх класів на практиці оволодівають професією складальника металевих виробів (для підприємств УТОСу). 
Увесь комплекс профорієнтаційних заходів покликаний допомогти дитині зорієнтуватися у величезному розмаїтті  професій.

... Читати далі »

Переглядів: 349 | Додав: Elena | Дата: 13.02.2017

ЗАТВЕРДЖЕНО

                                                                                                                                             Наказ

Міністерства економічного

... Читати далі »

Переглядів: 466 | Додав: Elena | Дата: 13.02.2017

П Р О Т О К О Л

Засідання тендерного комітету

КЗ КОР Боярська спеціальна загальноосвітня школа – інтернат І-ІІ ступенів

... Читати далі »
Переглядів: 384 | Додав: Elena | Дата: 13.02.2017

                                                       П Р О Т О К О Л

Засідання тендерного комітету

КЗ КОР Боярська спеціальна загальноосвітня школа – інтернат І-ІІ ступенів

... Читати далі »
Переглядів: 312 | Додав: Elena | Дата: 13.02.2017

     Доброю традицією в КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» стало щорічне проведення взимку акцій-конкурсів екологічного спрямування. Не став винятком і цей навчальний рік. З 30 січня по2 лютого 2017 року гамірно і весело пройшла акція «Годівничка для синички». В акції взяли участь майже всі учні 1-5 класів. Адже одні малювали малюнки, писали вірші та розповіді, інші - майстрували годівнички.  
     Цілий тиждень готувалися учні молодших класів до участі у щорічній акції «Годівничка для синички». Птахи – наші помічники, без них зміни у навколишньому середовищі були б фатальні. І як прекрасно, що підростаюче покоління розуміє це і навіть своїх батьків залучає до благородної справи – збереження невід’ємної частини природи – птахів. Годівнички різних розмірів, форм, кольорів і матеріалів юні любителі природи повісили на дерева у шкільному подвір&rsq ... Читати далі »

Переглядів: 696 | Додав: Elena | Дата: 03.02.2017

     99 років тому молоді захисники щойно посталої Української Народної Республіки власною кров’ю вписали нову героїчну сторінку в історію українського визвольного руху. Саме цього дня 1918 року поблизу залізничної станції Крути, що розташована за 130 кілометрів на північний-схід від Києва, 300 курсантів військової школи, студентів і гімназистів прийняли на полі нерівний бій із майже 5-тисячною більшовицькою армією, рішуче відстоюючи право українського народу жити у власній державі.


     27 січня 2017 року в КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» згадували трагічну дату історичного минулого нашої країни – День пам`яті Героїв Крут. Вихованці початкових класів прослухали художньо-публіцистичну композицію «Нас тут триста полягло», яку підготували учні 4-А класу разом із класоводом Звірук Т. ... Читати далі »

Переглядів: 384 | Додав: Elena | Дата: 30.01.2017

     Основною ланкою у становленні учнівського колективу є учнівське самоврядування — самодіяльна організація дитячого життя в школі. Воно уособлює демократичну та самодіяльну атмосферу, захищає й забезпечує права всіх учасників колективу, сприяє формуванню у них громадянськості, організаторських якостей, допомагає педагогічному колективу в проведенні різноманітних заходів, виступає їх ініціатором.

     27 січня 2017 року в КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» відбулося чергове засідання учкому з порядком денним:
     Звіт  учнівських комісій про виконану роботу за І семестр.
     Виступ президента школи.
     Про затвердження плану роботи учкому на ІІ семестр.
     Різне.
     Засідання учнівського комітету школи пройшло в жвавій обстановці. Обговорювались такі питання:
  ... Читати далі »

Переглядів: 365 | Додав: Elena | Дата: 30.01.2017

      Хай живе непоборний наш дух!
      Геть від нього загарбницькі руки.
      Хай росте і міцніє ланцюг
      Вседержавної Злуки!
22 січня Україна святкує День Соборності. Це особливе свято покликане нагадати нам, що в якому б куточку країни ми не мешкали, якою би мовою не спілкувалися, яких релігійних або політичних переконань не дотримувалися, наші серця об’єднані любов`ю до України.
До Дня Соборності України учні ІV групи КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» підготували флешмоб «Моя Україна – єдина країна!». 
Також цього дня директор школи Маріогло Зінаїда Іванівна привітала усіх вихованців закладу солодкими подарунками. 
Україна – миролюбна держава з цікавою історією , своєрідною духовною культурою , працьовитим народом , солов”їною мовою , давніми звичаями. Не забуваймо, що ми ... Читати далі »

Переглядів: 357 | Додав: Elena | Дата: 25.01.2017

« 1 2 3 4 5 6 7 ... 26 27 »