Понеділок, 06.05.2024, 11:05
Вітаю Вас, Гість
Головна » Архів матеріалів

Ритміка є складовою частиною музично-естетичного виховання. Вона сприяє гармонійному розвитку дітей, їх музичного слуху та музичної пам’яті, виразності рухів, формуванню правильної постави; ознайомлює дітей з музикою, танцями, піснями, вчить через рух виражати характер музичного твору.
 Особливістю проведення ритміко-гімнастичних вправ є переважний показ  рухових елементів вчителем. Це значно збільшує рухову активність учнів та підвищує щільність заняття за браку часу, який відведений на проведення уроку, а також дає змогу враховувати психологічні особливості дітей молодшого шкільного віку.
 В КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» 15.03.2017року відбулося відкрите заняття з ритміки, яке підготувала та провела вчитель ритміка Метіль М.М.
    На уроці вихованці закладу ознайомилися з термінами «demi plie», «grand plie», «battement jete». Діти розвив ... Читати далі »

Переглядів: 382 | Додав: Elena | Дата: 16.03.2017

        Бажаємо всім мати справжніх друзів


Хочеш знайти друга — 

стань другом сам


    Другом ми називаємо того, кому довіряємо. Якщо між людьми немає щирості, не може бути і дружби. У кожного з нас є вади. Отже, той, хто хоче мати друга без вад, залишається без друзів. Справжній друг, який віддає частку свого серця, силу почуттів, вартий того, щоб його цінували й берегли.
    Саме така думка пронизувала увесь виступ сучасного дитячого театру «Credere» в КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» 15 березня 2017 року. Виставою «Самотній Васько – цар звірів» актори показали школярам усі сторони самотності та справжньої дружби.
    Дітвора радісно зустріла учасників трупи і до кінця вистави спостеріг ... Читати далі »

Переглядів: 339 | Додав: Elena | Дата: 16.03.2017


    9 березня Україна відзначає Шевченківські дні. З цієї нагоди в КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» були проведені заходи, щоб діти пам`ятали і знали твори цього видатного поета.
    Вчителі  української літератури Татаренко О.В. і Гречуха Г.М. організували вікторину «Ми знаємо тебе, Кобзарю!». Учні із задоволенням  відповідали на запитання із біографії та творчості Т.Г.Шевченка, знайшли багато цікавих моментів у житті поета, зачитували відомі та не дуже твори, складали сенкани, акровірші та кросворди.
    Переможці були нагороджені солодощами.
    Такі заходи прищеплюють молодому поколінню повагу і любов до рідного слова. Адже Т.Г.Шевченко жив саме для того, щоб кожна дитина могла говорить рідною мовою, пишатися своїм громадянством, щоб над світом лунною мелодією дзвеніло горде слово – Україна!

... Читати далі »

Переглядів: 340 | Додав: Elena | Дата: 10.03.2017

 В КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» відбувся концерт, присвячений 8 Березня. І чудова весняна погода, і красиві емоційні пісні, і щирі вірші - все сприяло створенню святкового настрою. У виконанні танцювального колективу «Веселка» (керівник Кривченко О.В.) глядачі побачили запальну українську польку, а гурт «Первоцвіти» (керівник Метіль М.М.) виконав романтичний танок «Матусю моя», який зустріли вдячними оплесками. Зі шкільної сцени присутні почули виступ сім`ї Приходьків – сина і батька, що неабияк розчулило усіх слухачів. Хлопці-старшокласники порадували аудиторію креативною сценкою.
У залі глядачі отримали насолоду від естетичного вбрання юних артистів та майстерного виконання концертних номерів. Схвильовані матусі раз по раз витирали сльози радості, а вдячні за материнську турботу діти натхненно й щиро прославляли жінку-матір, жінку-трудівницю.
Мета заходу - прище ... Читати далі »

Переглядів: 376 | Додав: Elena | Дата: 10.03.2017

     Боярський край подарував багато талановитих поетів. Серед них – Любов Кирилівна Осіпенко – член Боярського мистецького братства, Васильківського літературного об`’єднання «Багаття калинове».
    Учні КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» скористалися нагодою, щоб 28 лютого 2017 року зустрітися з автором численних поетичних збірок.
    Поезія Л.К.Осіпенко – це особлива свіжість вражень, динамічність почуттів, філософська мудрість, що спонукає до роздумів.
    Зустріч була щирою і неймовірно емоційною. Поетеса розповіла про своє дитинство, творчий шлях, ознайомила із збірками власних творів: «Жіночі таємниці», «Калинова гілка», «Для чого люди на землі».
    Діти із цікавістю слухали, як створюються вірші :
Ви хочете знати, як пишуться вірші?
Беремо всі ... Читати далі »

Переглядів: 699 | Додав: Elena | Дата: 10.03.2017

«Нумо зиму проводжати, весну-красу зустрічати!» — чути сьогодні у містах та селах. І це означає, що прийшла Масляна — стародавнє свято проводів зими і зустрічі весни. Існує чимало цікавих традицій святкування Масляної.  Хороводи, пісні, танці, забави та катання на крижаних гірках — гуляння на Масляну тривають цілий тиждень. Люди радіють і веселяться, закликаючи весну.
Свято Масляної відноситься до найбільш улюблених подій в річному календарі. Яскраві зовнішні атрибути: частування млинцями, хороводи, закликання весни – все можна було сьогодні споглядати в КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів». Веселе та яскраве свято захопило усіх присутніх у свій чарівний полон: чудові пісні та музика, щирі посмішки друзів та веселий сміх гомінкої дітвори наповнили усе подвір`я рідної школи. Веселились усі: від малого - до старого. 
Знайомство з народними традиціями – важлива частина вихов ... Читати далі »

Переглядів: 444 | Додав: Elena | Дата: 06.03.2017

ЗВІТ

про результати проведення процедури закупівлі

UA-2017-02-13-000295b

Дата формування звіту: 24.02.2017

1. Найменування замовника Комунальний заклад «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів»

2. Код згідно з ЄДРПОУ замовника 22205047

3. Конкретна назва предмета закупівлі Пара, гаряча вода та пов’язана продукція

4. Коди відповідних класифікаторів предмета закупівлі (за наявності) ДК 021:2015 код 09320000-8 «Пара, гаряча вода та пов’язан ... Читати далі »

Переглядів: 493 | Додав: Elena | Дата: 24.02.2017

З 18 по 21 лютого в Україні вшановують пам’ять героїв Небесної Сотні. Це більше 100 загиблих людей, які під час Революції гідності 2014 року загинули на Майдані у Києві, відстоюючи честь та гідність нашої країни. У «небесній сотні» були не лише українці, але й громадяни Грузії, Росії, Білорусі. 
20 лютого 2017 року в КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» відбувся урок- реквієм на знак вшанування цих відважних людей.
Метою заходу було вшанувати пам’ять героїв Небесної Сотні, прищеплювати любов до Батьківщини, виховати патріотичну свідомість, розвивати бажання стати гідними громадянами України.

Переглядів: 318 | Додав: Elena | Дата: 22.02.2017

Як тільки настає зима, більшість дітей, та й деякі дорослі з нетерпінням чекають, коли на водоймах замерзне лід. Це, звичайно, хороша можливість покататися на ковзанах і пограти в хокей та інше. Але не варто забувати про безпеку на льоду в цей період. З приходом весни у зв’язку з підвищенням температури крига значно слабшає, що створює додаткову небезпеку і підвищує ймовірність нещасних випадків.  І тому в КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» було проведено ряд виховних заходів щодо безпечної поведінки на льоду та поблизу водойм.

Вихователем Метіль М.М. була про ... Читати далі »

Переглядів: 497 | Додав: Elena | Дата: 17.02.2017

Затверджено Наказ Міністерства економічного
розвитку і торгівлі України
від 22.03.16 р. № 491

Річний план закупівль на 2017рік (постійний  кошторис)

КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» 22205047

... Читати далі »
Переглядів: 349 | Додав: Elena | Дата: 16.02.2017

« 1 2 3 4 5 6 ... 26 27 »