Неділя, 19.05.2024, 07:37
Вітаю Вас, Гість
Головна » Архів матеріалів

Початкова школа формує в учнів почуття патріотизму, інтернаціоналізму, товариства, активне ставлення до дійсності, глибоку пошану до людей праці. З малих років необхідно дати дітям уявлення про місце і роль їхньої країни у світі, збагачувати знання молодших школярів про значення рідної мови.

Нещодавно в КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» відбувся тиждень рідної мови в початкових класах. Цілий тиждень молодші учні мандрували стежинами нашої рідної мови. Зазирнули у глибинні джерела історичного минулого. Почерпнули багато цінної інформації.

Першого дня учні мандрували «Стежиною інформації» та «Стежиною ввічливості». Діти дізналися багато цікавих фактів про мову та видатних людей.

Другого дня діти подорожували «Стежиною красномовства». Вони показали свої знання на Олімпіаді, яку підготувала вчителька початкових класів Волосок Л.В.

В ході квесту, що його старанно та про ... Читати далі »

Переглядів: 615 | Додав: Elena | Дата: 21.12.2016

12 грудня 2016 року напередодні Дня Святого Андрія в КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів відбулися традиційні Андріївські вечорниці.

Мета заходу: виховання учнів засобами народознавства, прищеплення любові та поваги до українських народних звичаїв та обрядів, поглиблення знань українського  фольклору, виховання взаємоповаги, колективізму, створення позитивного психологічного мікроклімату від співпраці учнів і вчителів, знаходити юні таланти та розвивати творчі здібності.

У вечорницях брали участь учні 8-10 класів. Звичайна шкільна сцена перетворилась у затишну українську світлицю. Молоді фольклористи розмістилися за прибраними в народному стилі столами наповненими святковими національними  стравами.

Старшокласники разом із вчителями Жилою В.П. та Герасимець О.А показали уривок з українських вечорниць та обряду «Меланки». Цікаві, веселі ворожіння на щастя та долю ... Читати далі »

Переглядів: 382 | Додав: Elena | Дата: 20.12.2016

Математика, що є найдавнішою з усіх наук, разом з тим залишається завжди молодою наукою, яка бурхливо розвивається, яка весь час розширює галузі свого застосування.

В КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» пройшов математичний тиждень. Протягом нього для учнів було проведено багато цікавих і змістовних заходів, які провели вчителі математики. Перший день запросив учнів на організаційний збір з нагоди відкриття математичного тижня «Велика математична подорож». Цього ж дня відбулися екскурс в історію математики та виставка ребусів та цікавих задач. У другий день на учнів чекала  гра «Координатний зоопарк» та сміхопанорама «Усміхнись». Школярі з великим задоволенням  приймали участь в іграх та виконували різноманітні  творчі завдання. Діти відгадували загадки,  розгадували ребуси. Вчителі початкових класів заохочували своїх учнів в конкурсі «Аплікація з геометричних ... Читати далі »

Переглядів: 291 | Додав: Elena | Дата: 12.12.2016

6 грудня 2016 року в КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» урочисто відзначили знаменну дату – День Збройних Сил України. Розпочалось свято привітанням на шкільній лінійці майбутніх захисників Вітчизни та педагогів-чоловіків, які виконали цей почесний обов`язок. А учні ІІ групи під керівництвом вихователя Зепс В.А. підготували виставку малюнків «Україна славна козаками» та запросили школярів і їх батьків на конкурсно-розважальну програму «Ми нащадки славних козаків», присвячену нашим захисникам.

            Мета заходу – ознайомити учнів із історією створення Українських збройних сил, прищеплювати любов до Батьківщини та бажання стати до лав її захисників. Адже патріотичне виховання є одним із найважливіших завдань сучасної школи.

            Лунали щирі слова ... Читати далі »

Переглядів: 363 | Додав: Elena | Дата: 12.12.2016

Затверджений
Наказ Міністерства економічного розвітку
 і  торгівлі  України  15.09.14р.№1106

 

 

          Зміни до додатку річного плану  закупівль на 2016 
КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» 22205047

 

 

... Читати далі »
Переглядів: 306 | Додав: Elena | Дата: 05.12.2016

Наближаються новорічно-різдвяні свята. День Святого Миколая – одне з найочікуваніших з них, особливо для дітей. Адже більшість дітлахів вже приготували свої побажання Святому Миколаю і мріють про їх виконання. 

Доброю традицією в КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» стало проведення для школярів майстер-класів з виготовлення ялинкових прикрас «Майстерня Святого Миколая». 

Цього року майстерня запрацювала в перший день зими. Молоді митці старанно виготовляли поробки з фетру, оздоблюючи свої шедеври кожен на свій смак. Допомагали їм у цьому вчитель праці Лисенко Лариса Павлівна та член Міжнародного жіночого клубу «Soroptimist» Костюк Ганна.

Такими виробами можна прикрасити свій будинок, новорічні ялинки  або класні приміщення у школі. Крім того, спільні приготування до нового року, створення своїми руками прикрас для новорічної ялинки - дуже корисне дозвілля.

< ... Читати далі »

Переглядів: 383 | Додав: Elena | Дата: 02.12.2016

Я – особлива дитина,

                                                        я – ангел з одним крилом…

 

3 грудня в Україні відзначають Міжнародний день інвалідів. Безумовно, цей день не є святковим. Проте він нагадує про необхідність створення для інвалідів у суспільстві відповідних умов та рівних можливостей для реалізації життєвих потреб, здібностей та творчого потенціалу. А особливо для дітей з обмеженими можливостями.

30 грудня 2016 року в КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» відбулися спортивні змагання прис ... Читати далі »

Переглядів: 339 | Додав: Elena | Дата: 01.12.2016

Затверджений

Наказ Міністерства економічного розвитку

і торшівлі України 15.09.14р. №1106

Зміни до додатку річного плану  закупівль на 2016 
КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» 22205047

... Читати далі »
Переглядів: 373 | Додав: Elena | Дата: 28.11.2016

Затверджений

Наказ Міністерства економічного розвитку

і торшівлі України 15.09.14р. №1106

 

Зміни до додатку річного плану  закупівль на 2016 
КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» 22205047

... Читати далі »
Переглядів: 347 | Додав: Elena | Дата: 28.11.2016

            22 листопада 2016 року в КЗ КОР «Боярська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів» вчитель математики Богдан А.І. продемонструвала відкритий корекційний урок у 8-Б класі за допоміжною програмою.

            Мультимедійний урок був проведений у формі гри «Подорож країною математики» на тему: «Одиниці вимірювання часу. Віднімання мір часу з родробленням. Знаходження часу початку події, кількості минулого часу між двома подіями, кінця події». Діти подорожували на казковому фрегаті «математичним океаном». Учні вчилися додавати і віднімати прості і складні іменовані числа, розвивали часові уявлення, орієнтування в часі, уяву, творче мислення. Школярі називали дати знакових подій їхніх родин і нашої України, розв`язували задачі на патріотичну тематику, розгадували цікаві загадки. А практична робота з ... Читати далі »

Переглядів: 382 | Додав: Elena | Дата: 23.11.2016

« 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 26 27 »